Πέμπτη 4 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
ΑΝΝΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ
Η νεολαία να υψώσει το δικό της ΟΧΙ στην ΕΕ

*

Στο χαιρετισμό της η υποψήφια ευρωβουλευτής Αννα Γρηγοριάδου σημείωσε τα παρακάτω:

«Μεταφέρω το θερμό χαιρετισμό χιλιάδων φίλων του ΚΚΕ, Ελλήνων και Ελληνίδων μεταναστών και μεταναστριών από τις χώρες της ΕΕ. Από τη Γερμανία και τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Δανία, τη Σουηδία, τα κέντρα της ιμπεριαλιστικής ΕΕ. Οι Ελληνίδες και οι Ελληνες εργάτες σήμερα καταλαβαίνουν καλύτερα τι σημαίνει στην πράξη ΕΕ.

Καλούμε να δώσουν δυνατά την ψήφο τους στο ΚΚΕ.

Απόψε, από αυτήν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Αθήνας, απευθυνόμαστε στην ανυπότακτη ελληνική νεολαία, στους άνεργους πτυχιούχους, στα παιδιά των stage, της μερικής απασχόλησης και της ανασφάλειας, σε όλες και όλους που τους πέταξαν από το σχολείο και που αντί να μορφώνονται καταδικάστηκαν στη σκληρή βιοπάλη από τα άγουρα χρόνια τους, και την καλούμε:

-- Να υψώσει το δικό της ΟΧΙ στην ΕΕ της αδικίας, της ανεργίας, της καταστροφής του περιβάλλοντος, της εμπορευματοποίησης της Παιδείας και της ποιότητας ζωής, του πολέμου και της καταστολής.

-- Να πει ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά και τους ψεύτικους παραδείσους που της υπόσχονται.

-- Να συστρατευτεί μαζί με την εργατική τάξη, το λαό, για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης που να ταιριάζει στα δικά της όνειρα.

Φίλες και φίλοι, σύντροφοι και συντρόφισσες

Στις 7 του Ιούνη, μαζί με τους εργάτες, τις εργάτριες, τους νέους, τις γυναίκες, μαζί με τους λαούς της ΕΕ, θα υψώσουμε ακόμα πιο ψηλά τη δική μας σημαία.

ΝΑΙ σε μια Ευρώπη της φιλίας, της συνεργασίας, της λαϊκής ευημερίας, της ειρήνης και του σοσιαλισμού.

Με το ΚΚΕ ακόμα πιο δυνατό, μπροστάρη για νέους αγώνες. Για να υψωθεί ακόμα πιο ψηλά, και στη χώρα μας, και σε κάθε χώρα της Ευρώπης, η σημαία των κοινών αγώνων και της ίδιας προοπτικής.

Η μόνη σημαία που έχει το πάντα επίκαιρο και συγκλονιστικό σύνθημα:

"Προλετάριοι όλων των χωρών, ενωθείτε"»!


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ